Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 | 18:41

Θερμά υποδέχθηκε το Κόρθι της Άνδρου τον Μητροπολίτη Σύρου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στον αύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου,Όρμου Κορθίου, χαμογελαστά πρόσωπα παιδιών, με ανθοδέσμες, δώρα και ευλογίες, υποδέχθηκαν απόψε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’, συνοδευόμενο από τον Ηγούμενο και την Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Παναχράντου και Εφημερίους της περιοχής. κατά την άφιξή του και τη χοροστασία του στον μεθέορτο Εσπερινό των Θεοφανείων, που τελέσθηκε στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό, μερίμνη του Εφημερίου του Ναού, Αρχιμ. Αντωνίου Χορευτή, ο οποίος προετοίμασε και ευτρέπισε με επιτυχία τις Εκδηλώσεις.

Στον Εσπερινό συνευχήθηκαν τα μέλη του Χορευτικού Συλλόγου Υδρούσας, οι παραδοσιακοί οργανοπαίχτες του Κορθίου, που έψαλαν τα Κάλαντα, ο Αντιδήμαρχος Άνδρου κ. Ιάκωβος Σκόρδος, πλήθος κόσμου και πολλά παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην ομιλία του αναφέρθηκε στις ευκαιρίες, που μας δίνει ο νέος χρόνος, και στις προκλήσεις για την ανακάλυψη νέων διαδρομών στη ζωή μας, κυρίως για τα παιδιά μας. τα οποία, όπως είπε “δεν πρέπει να βλέπουν στα όνειρά τους γκρίζα σύννεφα, αλλά φως και ελπίδα”!

Τέλος, αφού ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Ναού και όλους τους παρισταμένους, ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα και διένειμε σε όλους ευχές και ευλογίες.

Στη συνέχεια, μετέβη σε παρακείμενη αίθουσα,όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Όρμου Κορθίου,προς τους οποίους και ευχήθηκε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ