Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια & ο Αγιασμός των Υδάτων στην πόλη του Ωρωπού! Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος ιερούργησε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, του Πρωτοκλήτου, στην Σκάλα Ωρωπού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πλήθος κόσμου και από τις δύο ενορίες της πόλης συνόδευσε τον Τίμιο Σταυρό στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούση, των λοιπών Τοπικών Αρχών & εκπροσώπων των Δυνάμεων Ασφαλείας, όπου έγινε η ρίψη του Σταυρού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος νέοι βούτηξαν στα νερά του Ευβοϊκού για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό και να δεχθούν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου. Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους & προσκυνητές της πόλης μας πλούσια την Χάρη, του εν Ιορδάνη υπό Ιωάννου βαπτισθέντος, Κυρίου μας Ιησού Χριστού, καλή κι ευλογημένη χρονιά, γεμάτη υγεία, τόσο σωματική όσο και πνευματική!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Ωρωπού

 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: