Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 | 7:34

Η πρώτη μέρα του νέου έτους στην Καλαμάτα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε στην Καλαμάτα η πρώτη μέρα του Νέου Χρόνου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού.

Στη συνέχεια χοροστάτησε στην καθιερωμένη Δοξολογία για το Νέο Έτος, παρουσία των τοπικών Αρχών, εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Ακολούθως ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και ευχήθηκε σε όλους για ευλογημένο κι ευτυχές νέο έτος με υγεία, τονίζοντας ότι η κρίση και οι όποιες δοκιμασίες με υπομονή, αγάπη και αλληλεγγύη θα ξεπεραστούν.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι βουλευτές Μεσσηνίας Π. Κοζομπόλη και Δ. Κουκούτσης, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο τ. Υπουργός Ι. Λαμπρόπουλος, ο Διοικητής της 120 ΠΕΑ Ταξίαρχος Θ. Λάγιος, ο Διοικητής του 9ου ΣΠ Συνταγματάρχης Δ. Αρβανίτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Ταξίαρχος Αδ. Μητρόπουλος, ο κεντρικός Λιμενάρχης Καλαμάτας Πλοίαρχος Π. Μποτίνης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ