Σε συγκινησιακό κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η Ακολουθία των Αχράντων Παθών του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Μητροπόλεως Κυδωνίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού.

Πλήθος κόσμου παρέστη στην Ακολουθία, ανάμεσα των της Βουλευτού Χανίων κ. Βάλιας Βαγιωνάκη, του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Αδοντάκη και της Αντιδημάρχου κ. Βαρβάρας Περράκη.

Τον Τίμιον και Ζωοποιόν του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ελιτάνευσαν υπό των ήχο πένθημων καμπάνων ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, μαζί με τον οικείο εφημέριο Πρωτ. Στυλιανό Θεοδωρογλάκη, τον Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωσταντάκη και τον διάκονο π. Δημήτριο Δερμιτζάκη.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς το πολυπληθές εκκλησίασμα Καλή Ανάσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εμμανουήλ Χατζηδάκης

ΠΗΓΗ: imka.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: