“Την Κυριακή, 25η Μαρτίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων ετέλεσε την Θεία Λειτουργία και εκήρυξε τον θείο λόγο περί του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον ανεγειρόμενο Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Φωτεινής του προαστίου Mpaka του Pointe-Noire.

Προ του πέρατος της Ευχαριστιακής Συνάξεως, συνεχάρη εγκαρδίως την Εκκλησιαστική Επιτροπή για την ολοκλήρωση του κατασκευασθέντος από γηγενή ορθόδοξο ξυλογλύπτη εικονοστασίου, ως και για την τοποθέτηση του συστήματος κλιματισμού. Επίσης, συνεχάρη την πολυπληθή χορωδία του Ναού για την εντυπωσιακή εξέλιξή της κατά την διαρρεύσασα από της συγκροτήσεώς της διετία.

Τέλος, προσέφερε επαινετικώς καινούρια πένθιμη ιερατική στολή στον Εφημέριο, π. Σιλουανό Nkounkou, ο οποίος από του διορισμού του στην Ενορία το έτος 2014 ασκεί με αφοσίωση τα πνευματικά και λειτουργικά του καθήκοντα εντός του οικοδομουμένου Ναού.”

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info