Η στήριξη που παρέχει ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες είναι συνεχής και αδιάκοπη. Για την ακρίβεια, συνεχής και αδιάκοπη είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξακολουθεί να παρέχει βοήθεια.

η Δευτέρα λοιπόν, ο Ολυμπιακός βρέθηκε μέσω των εκπροσώπων του στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας για να συνεισφέρει στα συσσίτια και το «παρών» έδωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος, αλλά και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας.

Στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξιος. Περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνθρωποι ήταν εκεί για να παραλάβουν τα αγαθά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που συνεχώς ενισχύει το Φιλανθρωπικό Έργο Αγάπη Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας.

Ακόμα μια ενέργεια στήριξης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους συνανθρώπους μας, με τον Θρύλο να στέκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη.

Πηγή: peiraiasnews.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: