Κάνοντας πράξη τα λόγια του Ευαγγελίου από τις Πράξεις των Αποστόλων “οὕτω κοπιῶντας δεῖ ἀντιλαμβάνεσθαι τῶν ἀσθενούντων, μνημονεύειν τε τὸν λόγον τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ, ὅτι αὐτὸς εἶπε· μακάριόν ἐστι μᾶλλον διδόναι ἢ λαμβάνειν”, τα μέλη της Ορθοδόξου νεολαίας “Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος” του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου Αμαρουσίου, πραγματοποίησαν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου διανομή τροφίμων, κρεάτων σε 45 εμπερίστατες οικογένειες της ενορίας.

Στην πραγματοποίηση αυτής της ευλογημένης διακονίας συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι είτε με χρήματα είτε με τρόφιμα είτε με εργασία, βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτό το έργο του Φιλοπτώχου ταμείου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου

Ο προϊστάμενος του ναού π. Ευγένιος Αράνκι ιδιαιτέρως απένειμε πολλές ευχαριστίες και έκφραση ευγνωμοσύνης στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Ζωοδόχου Πηγής κ. Δημήτριο Θεοχάρη μετά των μελών αυτού, για την ευγενική και ευλογημένη προσφορά τους σε τρόφιμα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου, καθώς η αγορά και η δαπάνη των οποίων προήλθε από τα έσοδα του καθιερωμένου ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar.

 

Ετικέτες: