Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 | 0:52

Η μητρόπολη Λαγκαδά υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με ιδιαίτερα αισθήματα σεβασμού, τιμής και χαράς, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 27ης Αυγούστου ε.έ., η υποδοχή εις την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, ο οποίος και επισκέπτεται για πρώτη φορά την επαρχία του Λαγκαδά, εξ αφορμής του τριετούς Μνημοσύνου του κατά σάρκα πατρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ειρηνουπόλεως κ.κ. Δημήτριου, Χριστοδούλου Ζαχαρέγκαν.

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη και τη συνοδεία αυτού Μητροπολίτη Γουϊνέας κ. Γεώργιο, υποδέχτηκαν έμπροσθεν του Μητροπολιτικού Κτηρίου, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης και Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος, και εν συνεχεία εις την Αίθουσα του Θρόνου ακολουθήσαν οι προβλεπόμενες προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις.

Το πρωί της Κυριακής 28 του μηνός Αυγούστου ε.έ., θα τελεσθεί εις τον Ιστορικό και Παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σοχού, Πατριαρχική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ και εν συνεχεία το Ιερό Μνημόσυνον και τα Εγκαίνια του Κειμηλιαρχείου του Ιερού Ναού, το οποίον και αποτελεί ευγενή χορηγία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ειρηνουπόλεως κ. Δημητρίου και της μητρός αυτού, εις μνήμην του αειμνήστου πατρός Χριστοδούλου Ζαχαρέγκα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ