Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 | 21:55

Η Μητρόπολη Κισάμου στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Η Μητρόπολη Κισάμου σε συνεργασία με το Αννουσάκειο Ίδρυμα συγκέντρωσε 31 παλέτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και παρέδωσε στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής του Αννουσάκειου Ιδρύματος,π. Αντώνιος Αρετάκης, παρέδωσε στον εκπρόσωπο της Ι.Μ.Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Αιδ. Πρωτ. π. Νικόλαο Πούλη και σε αποθηκευτικούς χώρους του Ι.Ν. Αναλήψεως Σωτήρος Ραφήνας 31 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη Κισάμου Αμφιλόχιο, σημειώνοντας πως «Η κατάσταση, δυστυχώς, είναι τραγική και τα πάσης φύσεως προβλήματα ανθρωπίνως αξεπέραστα. Ο φόβος, η θλίψη, και η απόγνωση κυριαρχούν σε κάθε επικοινωνία».

Από την πλευρά του ο κ. Αμφιλόχιος ανέφερε ότι «Μαζί με την ευχή και ταπεινή μας προσευχή υπέρ των εμπεριστάτων και δεινά δοκιμαζομένων πυροπλήκτων αδελφών μας εις την Αττική, συλλέξαμε και αποστείλαμε ποσότητες από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ελάχιστη προσφορά στήριξης των πολλών και αυξανόμενων αναγκών που η φονική αυτή πύρινη λαίλαπα προκάλεσε και δημιούργησε. Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν εις το κάλεσμα μας και προσέφεραν εκ του περισσεύματος της αγάπης των και ιδιαίτερα το Αννουσάκειο Ίδρυμα της Μητροπόλεως μας, τον Αιδ. Διευθυντή του π. Αντώνιο ως και όλο το προσωπικό, που συντόνισε όλη αυτή την δράση και πρωτοβουλία”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ