Τεράστια ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου και του Δήμου Μινώα Πεδιάδος να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Η προσφορά των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ευαισθητοποιημένοι στο ανθρώπινο δράμα που ζουν οι πρόσφυγες, ήταν συγκινητικά μεγάλη. Μέσω κυρίως των Ενοριών αλλά και άλλων φορέων, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, συγκεντρώθηκαν περίπου 15 τόνοι τρόφιμα και δεκάδες κούτες με είδη ένδυσης, ατομικής υγιεινής και φαρμάκων.

Η Ιερά Μητρόπολη μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φιλάνθρωπους αδερφούς μας που συνετέλεσαν στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: