Χαμόγελα και παιδικές φωνές γέμισε σήμερα το πρωί ο κήπος του οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας, αφού δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν και να τιμήσουν την μητέρα, τον πυρήνα της οικογένειας. Σήμερα, εξάλλου, δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα της Μητέρας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στον κήπο του Οικοτροφείου ακριβώς δίπλα στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δήμου.

Υψηλή προσκεκλημένη η σύζυγος του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Μαρέβα Μητσοτάκη που είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους σκοπούς και τις δράσεις του ΚΕΣΟ αλλά και για το σημαντικό και πολυσχιδές έργο της Αποστολικής Διακονίας. Η κ. Μητσοτάκη, μάλιστα, ξεναγήθηκε στους χώρους, συνομίλησε με τους γονείς, ενώ δεν δίστασε να παίξει και να φωτογραφηθεί με τα παιδιά.

Την κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στην είσοδο του οικοτροφείουο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος Διευθυντής και αναπληρωτής Πρόεδρος του ΚΕΣΟ, η διευθύντρια του ΚΕΣΟ Μαίρη Πίνη και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης.

Ο Επίσκοπος Φαναρίου ευχαρίστησε από καρδιάς την κ. Μητσοτάκη για την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ενώ παράλληλα της ευχήθηκε χρόνια πολλά, αφού και η ίδια είναι Μητέρα τριών παιδιών.

Ο Γιώργος Φερδής είναι πτυχιούχος Θεολογίας του Ορθόδοξου Ινστιτούτου Αγίου Σεργίου Παρισίων και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Αθήνα.

Ετικέτες: