Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τη 26η Φεβρουαρίου λειτούργησε και κήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη. Πλήθος πιστών χριστιανών συμμετείχαν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ο Πανιερώτατος τόνισε στο κήρυγμα του την σημασία της συγχώρησης για την έναρξη του πνευματικού αγώνα κάθε πιστού και ότι η νηστεία ιδιαίτερα πρέπει να διεξάγεται με αγαθή διάθεση και χωρίς υποκρισία.

Το εσπέρας ο Πανιερώτατος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του πρώτου κατανυκτικού εσπερινού στο Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Παντανάσσης στον Κοτσιάτη. Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε στον κάθε πιστό ξεχωριστά «Καλό Στάδιο των Αρετών» και έδωσε ευλογία την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος του Αγίου μεγαλομάρτυρος Μηνά έκδοσης του Ιερού Ησυχαστηρίου.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info