Στην κοπή της Βασιλόπιτας της Nεοσύστατης Eνοριακής Nεανικής Eστίας του Iερού Ναού Αγίας Άννης Χαλανδρίου, παρευρέθηκε και ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης. Στον λόγο του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενοριακής Νεανικής Εστίας πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κόντας, ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, διότι η μεγάλη οικογένεια της Νεότητας της Αγίας Άννης Χαλανδρίου πήρε σάρκα και οστά με την ίδρυση Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και κάθε χρόνο μεγαλώνει προσθέτοντας περισσότερα μέλη της και συνέχισε λέγοντας ότι έχει ιδιαίτερες επιτυχίες μέσα από τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής αναφέρθηκε στο πολύ σπουδαίο έργο της νεότητας που γίνεται σε επίπεδο Αρχιεπισκοπής αλλά και της ενορίας της Αγίας Άννης Χαλανδρίου και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι στα μάτια όλων αντικρίζει την χαρά να βρίσκεται κάποιος στην αγκαλιά της Εκκλησίας και ιδιαίτερα σε μια δραστηριότητα που διδάσκεται μέσα σε έναν ενοριακό ναό. Μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, καθώς και τις ευλογίες Του και ευχήθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στις κατηχήτριες και στους δασκάλους της ενοριακής νεανικής εστίας, ο Κύριος να τους ευλογεί και να τους αγιάζει και να τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν το έργο το οποίο έχουν ξεκινήσει πάνω από πέντε χρόνια.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: