Ελλάδα

Η Καλαμπάκα προετοιμάζεται για να υποδεχθεί τον Ποιμενάρχη της

Με πανό που γράφουν «Η πόλις των Σταγών υποδέχεται τον Ποιμενάρχη της» η Καλαμπάκα καλωσορίζει σήμερα το μεσημέρι τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

Από χθες ξεκίνησαν οι ετοιμασίες με σημαιάκια που τοποθετήθηκαν στη Βασιλική, χώρο υποδοχής στα σύνορα της Μητρόπολης, και στις οδούς Τρικάλων και Βλαχάβα.

Ένα πανό τοποθετήθηκε στην είσοδο της πόλης στο ύψος του ξενοδοχείου Διβάνη και άλλο ένα στον κύριο χώρο υποδοχής, την Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων αποφάσισε:

Α) Την απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων για το Σάββατο 25/11/2017 και κατά τις ώρες 12:00΄- 18:00΄στις κάτωθι οδούς της πόλης της Καλαμπάκας:

– Στην οδό Τ. Αγγελή και στο τμήμα αυτής από την διασταύρωση με οδό Ε. Βλαχάβα, έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Παπασωτηρίου.

-Στην οδό Γ. Καζιόλα και στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τ. Αγγελή έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ι. Χ. Μπέντα.

– Στην οδό Παπασωτηρίου και στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Φειδίου έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ι. Χ. Μπέντα.

Β) Την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων για το Σάββατο 25/11/2017 και κατά τις ώρες 12:00΄- 18:00΄στις κάτωθι οδούς της πόλης της Καλαμπάκας:

– Στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από το ύψος της πλατείας Δημαρχείου έως την διασταύρωση με την οδό Αγίου Στεφάνου.

– Στην οδό Σιδηροδρόμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χατζηπέτρου έως την διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

– Στην οδό Ρόδου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Χατζηπέτρου έως την Πλατεία Δημαρχείου.

– Στην οδό Ε. Βλαχάβα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από το ύψος της Πλατείας Δημαρχείου έως την διασταύρωση με την οδό Γκίκα.

– Στην οδό Γ. Κονδύλη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως την διασταύρωση με την οδό Ε. Βλαχάβα.

– Στην οδό Ράμμου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κονδύλη έως την διασταύρωση με την οδό Λιαππίδη.

– Στην οδό Λιαππίδη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ράμμου έως την διασταύρωση με την οδό Ε. Βλαχάβα.

– Στην οδό Περικλέους.

– Στην οδό Σοφοκλέους.

Γ) Την απαγόρευση στάθμευσης και κυκλοφορίας οχημάτων για την Κυριακή 26/11/2017 και κατά τις ώρες 06:30΄- 12:00΄στις κάτωθι οδούς της πόλης της Καλαμπάκας:

– Στην οδό Τ. Αγγελή και στο τμήμα αυτής από την διασταύρωση με οδό Ε. Βλαχάβα, έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Παπασωτηρίου.

– Στην οδό Γ. Καζιόλα και στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τ. Αγγελή έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ι. Χ. Μπέντα.

-Στην οδό Ε. Βλαχάβα και στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κονδύλη έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Παπαφιλίππου.

– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις των διοργανωτών των εκδηλώσεων και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτών.

Πηγή: tametora.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Τα Άχραντα Πάθη στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ριζουπόλεως

Σπύρος Παπαγεωργίου

Σταγών: «Ο Τίμιος Σταυρός είναι αυτός που δίνει δύναμη σε κάθε χριστιανό»

Αναστάσιος Βόπης

Τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου στην Αθήνα

Αναστάσιος Βόπης

Λαμπρός εορτασμός στην ιστορική μονή Αγίων Θεοδώρων Καλαμπάκας

Αναστάσιος Βόπης

Τα Τρίκαλα υποδέχθηκαν τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου

Αναστάσιος Βόπης

Πλήθος πιστών στα ονομαστήρια του μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητου

Αναστάσιος Βόπης