Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 | 20:23

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ηγετικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιούν υπηρεσιακή αποστολή στις Η.Π.Α., υπό τον Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, επισκέφθηκαν σήμερα τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο στο γραφείο του στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στη Νέα Υόρκη.

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα συνόδευαν η Αντιστράτηγος κυρία Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων· ο κ. Αριστείδης Σταμούλης, Αστυνομικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Εθνικού Κεντρικού Γραφείου Interpol Αθηνών και η κυρία Χαρίκλεια Κατσαρέλια, Διερμηνέας της Διευθύνσεως Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας.

Ο Αντιστράτηγος Τσουβάλας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο για τον σκοπό της αποστολής και τις επαφές τους στην Ουάσιγκτον και στη Νέα Υόρκη καθώς και για τις προκλήσεις του πολύπλοκου έργου της ΕΛ.ΑΣ.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την εκτίμηση του ιδίου και της Ομογενείας για την προσφορά της Αστυνομίας όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Νέα Υόρκη, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες γενικότερα. Αναφέρθηκε δε, στους πολυάριθμους ελληνορθόδοξους αστυνομικούς της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, σε συγκεκριμένα παραδείγματα συνεργασίας της Αρχιεπισκοπής με την Αστυνομία ιδιαίτερα μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και σε άλλα από την πολυετή αρχιερατική διακονία του στην Αμερική και στην Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ