Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 | 8:03

Η ευγνωμοσύνη του μητροπολίτη Γλυφάδας στους αστυνομικούς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος ευλόγησε χθες και έκοψε την βασιλόπιτα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα ξενοδοχείου της Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.ΝΑ.Α. κ. Γ. Κακλιαμάνης και ο γεν. γραμ. κ. Κακαβάς Μαρίνος, παρέστησαν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., βουλευτές και πολιτευτές, οι δήμαρχοι Γλυφάδας, Αργυρούπολης- Ελληνικού και δημοτικοί σύμβουλοι.

Αμέσως μετά την κοπή της βασιλόπιτας, ο μητροπολίτης κ. Παύλος, απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους είπε μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και εκ μέρους του ποιμνίου της μητρόπολής μας, όλους τους αστυνομικούς καθώς και το πολιτικό προσωπικό της ΕΛ. ΑΣ, για την ασφάλεια που μας προσφέρουν. Θέλω όμως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου ιδιαίτερα στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ. ΑΣ, οι οποίοι συχνά με κίνδυνο της ζωής τους, προστατεύουν τις ζωές μας. Καθημερινά προσεύχομαι για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους. Προσεύχομαι στο Χριστό μας και την Παναγία μας να τους προστατεύουν. Με την ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς τους, να επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον προς τους αστυνομικούς αυτούς».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ