Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ομωνύμου Δήμου, καθώς και οι εννέα (9) μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας και συγκεκριμένα στις εξής σχολές:

• Τμήμα Φωτογραφίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
• Νομική Σχολή Κομοτηνής.
• Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
• Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
• Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος.
• Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Λαμίας
• Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας
• Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, με την ευλογία και τις ευχές του οποίου ιδρύθηκε και λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο, ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ομωνύμου Δήμου Πρωτοπρ. Σωτήριος Αλεβιζάκης, η Υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Καθηγήτρια κ. Αικατερίνη Καραμπάτσου και οι Διδάσκοντες συνεχάρησαν όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, καθώς η εισαγωγή στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας είναι η επιβράβευση μιας μακράς και επίμοχθης προσπάθειας, και ευχήθηκαν στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία στη νέα τους ακαδημαϊκή ζωή.

Η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι με κοινωνική ευαισθησία προσέφεραν εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στα παιδιά και χάρισαν σε αυτά και στις οικογένειές τους τη χαρά της επιτυχίας.

Σημειώνεται ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ομωνύμου Δήμου από το 2014 προσφέρει δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο την ανακούφιση των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας, η οποία μαστίζει την πατρίδα μας τά τελευταία χρόνια.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι για το νέο σχολικό έτος 2018-2019 οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και γίνονται καθημερινά στα Γραφεία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ομωνύμου Δήμου (οδός Χλόης καὶ Οδυσσέως – Μεταμόρφωση Αττικής, email: info@inmm.gr τηλ. Ι. Ναού 2102850060 φαξ. 2102816706, τηλ. κας Καραμπάτσου 6946624642). Τα μαθήματα παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ στο Πνευματικό Κέντρο κάτωθεν του Ιερού Ναού σε κατάλληλα διαμορφωμένες προς τούτο αίθουσες και μπορούν να τα παρακολουθούν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info