Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 | 8:24

Η Επισκοπή Σαφίτας στηρίζει τις γυναίκες που σηκώνουν τον “δικό τους” Σταυρό

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσε η Επισκοπή Σαφίτας για την υποστήριξη των καρκινοπαθών γυναικών. Χθες Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης και η Εκκλησία μας τοποθετεί στο μέσον της Μεγάλης Τεσσαρακοστής τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου, για να πάρουμε δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε τον πνευματικό αγώνα. Έτσι και η Επισκοπή Σαφίτας με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο οργάνωσαν αυτήν την εκδήλωση για τις γυναίκες που σηκώνουν τον “δικό τους” Σταυρό και μάχονται με καρτερία την επάρατη νόσο. Πάνω από 300 ήταν οι συμμετέχουσες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου “Ευαγγελισμός” είναι ο Επίσκοπος Σαφίτας κ. Δημήτριος ο οποίος όπως δήλωσε στο Orthodoxia.info “Θέλαμε στην γιορτή του συλλόγου να τιμήσουν κάποιες γυναίκες πολλές εκ των οποίων είναι μητέρες οι οποίες μπόρεσαν με την πίστη τους να νικήσουν την αρρώστια”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στους πάσχοντες καρκινοπαθείς. Συμμετείχαν επίσης και πολλές επιχειρήσεις που πρόσφεραν και πολλά δώρα από πολλά μαγαζιά δωρεάν, “θέλοντας και αυτοί να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ