Πρωί Τετάρτης, 27ης Δεκεμβρίου 2017, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου.

Λειτούργησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο δε συμπροσευχόμενος Πρώτος της των Ζακυνθίων τοπικής Εκκλησίας, οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, παρέστη συμπροσευχόμενος και -εν τη υποδειγματική απλότητί του- διακονών.

Το ψαλτήρι τίμησε ο θεολόγος Γραμματέας της Ι. Μ. Ζ. κ. Πέτρος Παράσχης, ενώ εκκλησιάστηκαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος πόλεως και περιχώρων Ζακύνθου π. Χαράλαμπος Κυπριώτης, οι υπάλληλοι του Μητροπολιτικού Γραφείου και ολίγοι πιστοί.

[Φωτορεπορτάζ: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]

Πηγή: Νυχθημερόν

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: