Το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Γκύζη, Ιερά Παράκληση υπέρ υγείας και επιτυχίας των μαθητών που δίνουν Πανελλήνιες αλλά και προαγωγικές ενδοσχολικές εξετάσεις.

Όπως κάθε χρόνο, αρκετοί μαθητές συμμετείχαν στην Ιερά Παράκληση, ενώ και αρκετοί γονείς προσήλθαν και προσευχήθηκαν για την καλή επιτυχία των παιδιών τους.

Ο υπεύθυνος Ιερέας Νεότητος πρεσβ. Αντώνιος Μπεζαΐτης ανέγνωσε την σχετική ευχή στους μαθητές και πριν το τέλος της Παράκλησης διάβασε στα παιδιά το Μύνημα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β’ προς τους διαγωνιζόμενους στις Παννελαδικές Εξετάσεις.

Στον σύντομο χαιρετισμό προς τους Μαθητές ο π. Αντώνιος τόνισε ότι θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και πίστη στην Πρόνοια Του Θεού για την πορεία των εξετάσεων. Επισήμανε επίσης ότι στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα ούτε μονόδρομοι.

Μετά το τέλος της Ιεράς Παρακλησης δόθηκε σε όλους τους Μαθητές αναμνηστικό με την εικόνα Του Κυρίου μας καθώς επίσης και πλούσιο κέρασμα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας
Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: