Το ποσόν των 1000 ευρώ έδωσε το πρωί της Τρίτης ως δωρεά στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας είχε δηλώσει προ ολίγου καιρού ότι τα έσοδα του από την συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά θα τα διαθέσει σε φιλανθρωπίες.

Η πρώτη κίνηση του ήταν να κάνει την συγκεκριμένη δωρεά στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος για να τα διαθέσει στο πνευματικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος με επιστολή του ευχαρίστησε τον κ. Γκλέτσο και τον ενημέρωσε ότι τα χρήματα θα διατεθούν για την λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Καινούργιο Λοκρίδος, όπου κάθε καλοκαίρι φιλοξενούνται 500 και πλέον παιδιά εντελώς δωρεάν.

Πηγή: ilamia.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: