Διεθνές επιστημονικό συνέδριο με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα διοργανώνει στην Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο η Ελληνική βιβλική Εταιρεία. Ο τίτλος του είναι «Η γυναίκα στη Βίβλο»  και αναμένεται να φωτίσει άγνωστες στους πολλούς πτυχές ενός πάντα διαχρονικού και σημαντικού θέματος.

Στο βήμα του συνεδρίου θα σταθούν επιφανείς πανεπιστημιακοί και κληρικοί, ανάμεσα στους οποίους θα είναι οι: π. Βασίλειος Θερμός, Παντελής Καλαϊτζίδης, Μυρτώ Θεοχάρους, Πάνος Νικολόπουλος, Τιμολέων Γαλάνης, Αγγελική Ζιάκα, Κωνσταντίνος Μπελέζος, Jorrun Økland, Αικατερίνη Τσαλαμπούνη, Korinna Zamfir, Ελένη Καραγιάννη, π. Θεόδωρος Κοντίδης, και αιδ. Μελέτης Μελετιάδης.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 9.30 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο “Ευρώπη” στον ημιώροφο του Ξενοδοχείου Τιτάνια στην οδό Πανεπιστημίου 52.

Τις εργασίες του συνεδρίου και τις δυο ημέρες θα μεταδώσει απευθείας η Εκκλησιαστική Τηλεόραση ECTV του orthodoxia.info.

Ο Ανδρέας Λουδάρος έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Αθήνα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Εργάζεται ως εκκλησιαστικός συντάκτης από το 1999

Ετικέτες: