Τε, 12/02/25 | 9:21

Η Ακολουθία του Νυμφίου στη μητρόπολη Γλυφάδας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Το εσπέρας της Κυριακής των Βαΐων άρχισε η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, στη διάρκεια της οποίας θα εξελιχθεί, μέσα στον λειτουργικό και υμνολογικό κύκλο της Εκκλησίας, η πορεία του Κυρίου προς το Πάθος και την Ανάσταση.

Το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων τελέσθηκε σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης, η Ακολουθία του Νυμφίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος χοροστάτησε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ελληνικό, όπου με κατάνυξη και σε κλίμα συγκίνησης έγινε από τους ιερείς του ναού, η περιφορά της εικόνας του Νυμφίου.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την απόλυση, μοίρασε στους πιστούς, ευλογίες. Μεταξύ του εκκλησιάσματος, ο δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού κ. Γ. Κωνσταντάτος και δημοτικοί σύμβουλοι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ