Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 | 22:03

Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Θεσσαλονίκη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Ζάχος Καρεκλάς- Σοφία Καρεκλά Στη Θεσσαλονίκη έφθασε πριν από λίγο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, μαζί με τον μητροπολίτη Καβάλας Στέφανο και ιερείς της μητρόπολης Θεσσαλονίκης επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας και τη συνοδεία του, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη συνοδεύουν οι μητροπολίτες Λαοδικείας Θεοδώρητος, Δράμας Παύλος και Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα αναχωρήσει εντός ολίγου από το το ξενοδοχείο με προορισμό την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Μονή Βλατάδων όπου θα τελέσει τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού μητροπολίτη Τυρολόης κυρού Παντελεήμονα και θα εγκαινιάσει το ανακαινισμένο Ηγουμενείο της Μονής. Κατόπιν, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου θα εγκαινιάσει την έκθεση ζωγραφικής του Ευθυμίου Βαρλάμη με θέμα τον άγιο Λουκά τον ιατρό.

Φωτογραφίες: Ζάχος Καρεκλάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ