Στον Ε’ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Απ. Παύλου Κορίνθου, χοροστάτησε ο παρεπιδημών κατά την ημέρα αυτή στην πόλη μας και την Ι. Μητρόπολή μας, Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, παρισταμένου και του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου.

Ο εκλεκτός Ιεράρχης ομίλησε στους συγκεντρωμένους πιστούς, που έσπευσαν να πάρουν την ευλογία του, τονίζοντας την δύναμη της προσευχής και πως μπορούμε να προσευχόμαστε, δίνοντας ως παράδειγμα την Άννα την μητέρα του Προφήτου Σαμουήλ, η οποία προσευχόταν χωρίς καν να ανοίξει το στόμα της.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος ο οποίος ευχαρίστησε τον προσκεκλημένο Ιεράρχη για την ευλογητή παρουσία του και τους πιστούς για την συμμετοχή τους, κλείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κύκλο των εφετινών Κατανυκτικών Εσπερινών με τον καλύτερο τρόπο.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: