Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 | 17:15

Ευχές και αγάπη στον εορτάζοντα Επίσκοπο Φαναρίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

ORTHODOXIA.INFO | Γιώργος Φερδής Πλήθος πιστών γέμισε ασφυκτικά σήμερα το πρωί τον προσκυνηματικό ναό της αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο Δήμο της Αττικής, προκειμένου να συμμετάσχει στην θεία λειτουργία που τελέσθηκε με αφορμή την εορτή του αγίου μάρτυρα Αγαθάγγελου.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εορτάζων επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος συμπαραστατούμενος από ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και άλλων Μητροπόλεων.

Παρόντες στην Θ. Λειτουργία ήταν επίσης ο μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γεώργιος Καπλάνης καθώς και το προσωπικό της Αποστολικής Διακονίας.

«Οι άγιοι της Εκκλησίας μας δίνουν την μαρτυρία να γίνουμε φωτεινοί άνθρωποι» τόνισε ο εορτάζων επίσκοπος ο οποίος ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τις ευχές και την παρουσία τους.

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΣΟ

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, στους χώρους του Θεολογικού Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Οργανισμού, παρουσία των εργαζομένων των οικότροφων και του συμβουλίου του ΚΕΣΟ.

Το τυχερό κομμάτι ήταν το κομμάτι του φτωχού που όπως είπε ο Επίσκοπος Φαναριού το φλουρί αυτό να δώσει κουράγιο και ελπίδα σε όλους.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά στον εορτάζοντα Επίσκοπο Φαναρίου όπως οι Μητροπολίτες Δωδώνης Χρυσόστομος, Χαλκίδος Χρυσόστομος και οι Επίσκοποι Σαλώνων Αντώνιος και ο Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών μεταφέροντας και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ