Επιτυχία στο έργο της κυβέρνησης Τσίπρα ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Tην ευχή η νέα ελληνική Κυβέρνηση να πετύχει στο έργο της, εξέφρασε ο Προκαθήμενος της κυπριακής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β`.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος δέχθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα εργαστεί από κοινού με τον Κύπριο ομόλογό του, προκειμένου η συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας σε θέματα άμυνας να συνεχίσει, να θεμελιωθεί και να ενισχυθεί.

Σε κοινές δηλώσεις με τον κ. Καμμένο, ο Αρχιεπίσκοπος εξήρε τις σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας, τονίζοντας πως «αυτές τις καλές σχέσεις είμαστε αποφασισμένοι να τις συνεχίσουμε και ως Εκκλησία της Κύπρου πάντοτε έχουμε στραμμένα και νουν και καρδία προς την μητέρα πατρίδα».

«Και ευχόμεθα η νέα ελληνική Κυβέρνηση να επιτύχει γιατί η επιτυχία της θα είναι επιτυχία του ελληνικού λαού. Το ευχόμεθα ολοκαρδίως», κατέληξε.

Στις δικές του δηλώσεις, ο κ. Καμμένος είπε πως ζήτησε την ευλογία και τη στήριξη του Αρχιεπισκόπου «σε αυτό το δύσκολο έργο με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου προκειμένου να προχωρήσει, να συνεχίσει, να θεμελιωθεί και να ενισχυθεί η συνεργασία της μητέρας πατρίδας και της Κύπρου σε θέματα άμυνας».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Tagged: