Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 | 23:51

Μαζί με εφήβους βρέθηκε ο μητροπολίτης Χαλκίδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την Πέμπτη 2 Απριλίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού κ. Κωνσταντίνου Λέων και του Συλλόγου Καθηγητών, το 2ο ΕΠΑΛ. Χαλκίδος, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους μαθητές, να τους προσφέρει από μία Καινή Διαθήκη και να συζητήσει μαζί τους.

Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας επισκέφθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, μαθητές του ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «ΑΛΦΑ» συνοδευόμενοι από Καθηγήτριες τους, αφού προηγουμένως είχαν επισκεφθεί την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων και προσέφεραν τρόφιμα για να δοθούν σε πτωχές οικογένειες, κατά την περίοδο των Εορτών. Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και διένειμε αναμνηστικές ευλογίες.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδος, ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρόσκληση του Διευθυντού κ. Νεκταρίου Καντανολέων και του Συλλόγου των Καθηγητών και μίλησε σε όλους τους μαθητές του Σχολείου και απάντησε σε ερωτήσεις τους.

Παράλληλα, τους διένειμε αναμνηστεικές ευλογίες και γλυκίσματα, τα οποία με πολλή ευχαρίστηση έγιναν δεκτά από όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ