Ελλάδα

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε Ιδρύματα της Αττικής

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Την ευκαιρία να επισκεφθεί Ιδρύματα της Αττικής είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Ιδρύματος Κόκκορη αρχιμανδρίτη Νικόδημο Φαρμάκη, ο κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε το Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μαρία Κόκκορη», όπου τον υποδέχθηκαν το προσωπικό και τα παιδιά και του προσέφεραν πασχαλινές ζωγραφιές. Ο Αρχιεπίσκοπος μοίρασε σε όλους Πασχαλινή λαμπάδα και κουλούρια και τους ευχήθηκε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Προηγουμένως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε την Εταιρεία Σπαστικών «Πόρτα Ανοικτή», όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τους εκπαιδευτικούς χώρους του κτηρίου και συνομίλησε με γονείς και παιδιά, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Στο αμφιθέατρο της Εταιρείας μετά τον επίσημο χαιρετισμό και το καλωσόρισμα από την πρόεδρο κ. Δάφνη Οικονόμου, το προσωπικό, χορωδία των παιδιών έψαλε ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια.

Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και συνεχάρη όλους τους υπευθύνους για την δημιουργία, αλλά και την λειτουργία της Εταιρείας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKONISSI

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε για την υλοποίηση του οράματος του στο Δήλεσι

Αναδημοσίευση

Οι ανοιχτές «πληγές» Αθηνών – Φαναρίου που καλείται να επουλώσει η πατριαρχική επίσκεψη

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη μικρή Αλεξία: Μακάρι ο Αναστάς Κύριος να δώσει δύναμη

Αναδημοσίευση

Στο Μπραχάμι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την ακολουθία του Νιπτήρος

Γιώργος Δ. Φερδής

Πρόσκληση Ιερώνυμου σε Βαρθολομαίο να επισκεφθεί την Αθήνα στις 23 Μαΐου

Ανδρέας Λουδάρος

Η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Μητρόπολη Αθηνών

Αναστάσιος Βόπης