Εξιτήριο πήρε ο Πατριάρχης Σόφιας μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, ο Πατριάρχης Σόφιας Νεόφυτος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Tokuda όπου νοσηλεύτηκε από τα μέσα Απριλίου, με χρόνια καρδιακά προβλήματα.

Σύμφωνα με το EUSCOOP, η Σύνοδος της Βουλγαρικής Εκκλησίας εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία «ο Πατριάρχης Σόφιας Νεόφυτος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τώρα ξεκουράζεται στην κατοικία του».

Η Σύνοδος καλεί το ποίμνιο να προσεύχεται για την υγεία του ηγέτη της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στις 18 Απριλίου 2018, ο πατριάρχης Νεόφυτος βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιό του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωποι της βουλγαρικής εκκλησίας ανακοίνωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Νεοφύτου είναι σταθερή και ότι παρακολουθείται από εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV