Αυστραλία Κόσμος

Ενημέρωση του ΥΦΕΠΕΞ για θέματα που αφορούν την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Για θέματα που αφορούν την ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας συζήτησαν χθες, ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Άκης Γεροντόπουλος με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Στυλιανό.

Ο κ. Γεροντόπουλος, ο οποίος αυτές τις μέρες πραγματοποιεί περιοδεία στην μακρινή ήπειρο, ενημερώθηκε για το εκκλησιαστικό, μορφωτικό, πολιτιστικό και εθνικό έργο που επιτελείται με τις διάφορες δράσεις της τοπικής εκκλησίας, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Στυλιανό για την πολυετή προσφορά του και εξέφρασε την στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλει εδώ και δεκαετίες στην Αυστραλία.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον κ. Γεροντόπουλο για τις απόψεις του σχετικά με την εκκλησία και το έργο που επιτελεί σε όλα τα μέρη του κόσμου, τόσο για τον Χριστιανισμό όσο και τον ελληνισμό.

Τις προηγούμενες ημέρες ο υφυπουργός συναντήθηκε στην Μελβούρνη με τον επίσκοπο Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, όπου ενημερώθηκε για το έργο που επιτελείται στην περιοχή, αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές αρμοδιότητας του.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Δορυλαίου: «Το καλύτερο για το μέλλον της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας θα το κρίνει ο Πατριάρχης»

Σπύρος Παπαγεωργίου

ΒΙΝΤΕΟ: Τρισάγιο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Στυλιανό

Ανδρέας Λουδάρος

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Αυστραλίας Στυλιανός ευχαριστούσε την Ομογένεια για τη στήριξη στην Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στυλιανός Χαρκιανάκης ένας μεγάλος που έφυγε από κοντά μας

Ανδρέας Λουδάρος

Στυλιανός Χαρκιανάκης: Ο Αρχιεπίσκοπος Ποιητής

Ανδρέας Λουδάρος

Τα ονομαστήρια του Επισκόπου Δορυλαίου Νικάνδρου