Η Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, μετά βαθυτάτης θλίψεως, αγγέλλει την εις Κύριον εκδημίαν του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Ιωάννου Σκαλίδη, τέως Προϊσταμένου του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης και Αρχιερατικού Επιτρόπου της Α΄ Αρχιερατικής Περιφερείας της Ιεράς ημών Μητροπόλεως.

Η σορός του μακαριστού Ιερέως Ιωάννου θα ευρίσκεται εις τον Ιερόν Ναόν των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης την Παρασκευήν 4ην Μαΐου 2018 και από ώρας 7:00 π.μ., οπότε και θα τελεσθή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, η δε εξόδιος ακολουθία αυτού τελεσθήσεται την 3ην μετά την μεσημβρίαν ώραν της ιδίας ημέρας.

Παρακαλούμεν όπως εύχησθε δια την ανάπαυσιν της μακαρίας ψυχής του αναλώσαντος εαυτόν εις την διακονίαν της Εκκλησίας κεκοιμημένου αδελφού Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Ιωάννου μετά των Αγίων.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: