Πλήρης ημερών εκοιμήθη την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2018 η Ολυμπία Δικαιάκου, μητέρα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου.

Την μητέρα τους διακόνησαν στα δύσκολα χρόνια του βαθέως γήρατός της και τα τρία της τέκνα, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας και τα αδέλφια του Νικόλαος και Πόπη.

Ο κ. Αθηναγόρας, με ανθρώπινη οδύνη αλλά και αναστάσιμη ελπίδα, παρακαλεί τον πιστό λαό να προσεύχεται υπέρ αναπαύσεως της μητέρας του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στη 1 μ.μ., στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Πετρουπόλεως και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Πετρουπόλεως. Αντί στεφάνων, η οικογένεια της θανούσης παρακαλεί να ενισχυθεί το έργο του Κεντρικού Ταμείου Ενοριακής Δράσεως*, το οποίο επιτελεί το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Ιλίου, ή να ενισχυθεί οποιοδήποτε φιλανθρωπικό ίδρυμα, υπέρ αναπαύσεως της δούλης του Θεού Ολυμπίας.

* για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικό κυτίο στην είσοδο του ναού.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: