Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 | 23:01

Εκδημία ιερέως στη Μητρόπολη Φθιώτιδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η Μητρόπολη Φθιώτιδος με θλίψη αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του π. Βαϊου Τσιανάβα. Ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος πληροφορηθείς την, μετά από μακρόχρονη ασθένεια, προς Κύριον εκδημία τού εν ενεργεία Εφημερίου της Ενορίας Αγίου Νικολάου Θαυμακού π. Βαΐου Τσιανάβα εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο μακαριστός Πρεσβύτερος π. Βάϊος Τσιανάβας εγεννήθη εις Παλαμά Καρδίτσης το έτος 1952. Υπήρξε έγγαμος κληρικός, πατέρας 3 παιδιών. Την 4η Δεκεμβρίου του 1982 εχειροτονήθη Διάκονος και στις 6 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους Πρεσβύτερος υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού. Από τότε και μέχρι της κοιμήσεως του 3 Οκτωβρίου 2017 υπηρετούσε ως Εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Θαυμακού.

Η Εξόδιος ακολουθία του θα ψαλλεί στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους Παλαμά Καρδίτσης, τόπος κατοικίας του εκλιπόντος.

Λόγω της συμμετοχής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου στις εργασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα, ο Ποιμενάρχης μας όρισε εκπρόσωπό του στην Εξόδιο ακολουθία τον Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αμβρόσιο Αναστασίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ