Το χρηματικό ποσόν των $26.000 συγκέντρωσε, πριν λίγες ημέρες, η Κεντρική Νεολαία της 3ης Περιφέρειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, σε συνεργασία με την Ενορία Προφήτη Ηλία Νόργουντ και την Επιτροπή Ιεραποστολής των νήσων Φιτζί, Τόνγκα και Σαμόα, μετά από ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας Προφήτη Ηλία.

Της επιτροπής Ιεραποστολής των νήσων Φιτζί, Τόνγκα και Σαμόα ηγείται ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας, κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος επισκέφθηκε την Αδελαΐδα και ιερούργησε την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία, συνοδευόμενος από τον πατέρα Μιχαήλ Ψαρομμάτη και παρουσία του επισκόπου Δορυλαίου κ. Νίκανδρου.

Εμφανώς συγκινημένος, ο μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Στυλιανό και τον επίσκοπο Δορυλαίου κ. Νίκανδρο. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη, την Κεντρική Νεολαία, την Ενορία Προφήτη Ηλία, την Επιτροπή Ιεραποστολής και όλους τους πιστούς χριστιανούς που προσέφεραν με την καρδιά τους και ευχήθηκε ο πανάγαθος θεός να τους ανταποδίδει πολλαπλάσια.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: