Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 | 1:47

Εκδήλωση προς τιμήν των παιδιών των ιερέων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στις 28 Μαΐου 2018 – με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄- πραγματοποιήθηκε για 19η συνεχόμενη χρονιά από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας, η καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμήν των παιδιών των Iερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον φιλόξενο χώρο του Adventure Park στη Μαλακάσα. Συμμετείχαν 100 παιδιά από 36 ιερατικές οικογένειες. Τα παιδιά ηλικίας 3-15 ετών έλαβαν μέρος σε πληθώρα παιχνιδιών που περιελάμβανε: Εναέριες διαδρομές για κάθε ηλικία, τοξοβολία, τραμπολίνο κ.α.

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και γλυκό σε οικογενειακό κλίμα στους χώρους του πάρκου. Οι μικροί μας φίλοι χόρτασαν πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες και η ημέρα ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών δώρων και βιβλίων στα παιδιά.

Οι Ιερείς μας μαζί με τις πρεσβυτέρες τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την όμορφη φύση, να χαρούν την μεταξύ τους επικοινωνία και να καμαρώσουν τα παιδιά τους στις εναέριες διαδρομές και δοκιμασίες. Επίσης, οι Ιερείς ευχαριστήθηκαν για την όμορφη πρωτοβουλία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας και ζήτησαν να συνεχίσουν αυτές οι όμορφες δράσεις του Ιδρύματος, οι οποίες ωφελούν ποικίλως τις ιερατικές οικογένειες και καταδεικνύουν για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου προς αυτές, διά του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ