Το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ διοργανώνει τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00΄ την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ΄, πρώτο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος.

Στην Εκδήλωση χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος και ο Επιτετραμμένος της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης.

Ακολούθως, ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος θα παρουσιάσει τα Εκκλησιαστικά-Κοινωνικά κείμενα των «Απάντων» Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και έπειτα ο Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ.) κ. Χρήστος Ιακώβου τα υπόλοιπα κείμενα.

Στη συνέχεια, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, Πρόεδρος του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, θα τιμήσει τον Συγγραφέα-Επιμελητή των «Απάντων» κ. Νέαρχο Νεάρχου, με το Χρυσό Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου, Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει η χορωδία «Φωνή της Κερύνειας» υπό την διεύθυνση του Ιάκου Δημητρίου.

Τονίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ θα διαθέτει τη σειρά των «Απάντων» (20 Τόμοι) σε τιμή προσφοράς με 40% έκπτωση στην τιμή πώλησης.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: