Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 | 22:10

Εκδήλωση αγάπης μέσα από την “Παραδοσιακή Γιορτή” στη Μητρόπολη Σταγών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Παραδοσιακή Γιορτή», η οποία έλαβε χώρα στον υπαίθριο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ στην Καλαμπάκα.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν απόλαυσαν μια θαυμάσια μουσική περιήγηση στον χώρο της ελληνικής δημοτικής παράδοσης, με το υπέροχο ηχόχρωμα και το ύφος γνωστών καλλιτεχνών της περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων μέσα στα πλαίσια της ενίσχυσης του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της μητροπόλεως, όπου τα έσοδα αυτής, θα διατεθούν για την ανακούφιση αδύναμων συνανθρώπων της μητροπολιτικής περιφέρειας.

Ο μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος στο σύντομο χαιρετισμό του αφού εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που αγκάλιασε αυτήν την πρωτοβουλία η οποία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υπογράμμισε πως «σήμερα μαζευτήκαμε όλοι μας εδώ για να μοιράσουμε με την παρουσία μας αγάπη που την έχουμε όλοι μας ανάγκη».

Κλείνοντας ο κ. Θεόκλητος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους κοπίασαν για την πραγματοποίηση αυτής της επιτυχημένης μουσικοχορευτικής βραδιάς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ