Ειδικό ταμείο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση όσων έχουν πληγεί από την πανδημία Covid-19 δημίουργησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Ο κ. Ελπιδοφόρος καλεί ο ίδιος, μέσω βίντεο στο Twitter, τους πιστούς ανά την οικουμένη να συνδράμουν στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει προκειμένου να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία.

Ξεκινώντας το μήνυμά του με τους λόγους του Εκκλησιαστή «Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος καιρός για να πραγματοποιηθή δε κάθε έργο κάτω από τον ουρανό, πρέπει να δοθή η κατάλληλη ευκαιρία» […] «Καιρὸς τοῦ φυλάξαι καὶ καιρὸς τοῦ ἐκβαλεῖν», ο κ. Ελπιδοφόρος τονίζει πως τώρα είναι ο καιρός για να δώσουμε.

“Η πανδημία έχει επιβάλει βαρύ φορτίο σε όλους μας και υπάρχουν κάποιοι από μας που έχασαν φίλους και οικογένεια. Έχασαν την εργασία και την ελπίδα τους. Για τον σκοπό αυτό ίδρυσα ειδικό ταμείο ανακούφισης για τους πληγέντες από την πανδημία του Covid-19. Ένα ταμείο με περίπου 500 χιλιάδες δολάρια γι’ αυτούς που οι ζωές τους επηρεάστηκαν περισσότερο”, λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και καλεί τους πιστούς να τον βοηθήσουν ώστε να μπορέσει να κάνει περισσότερα και να διπλασιαστεί το αρχικό ποσό.

“Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε”, υπογραμμίζει κλείνοντας το μήνυμά του ο κ. Ελπιδοφόρος. “Είτε δώσετε 5 είτε 5.000 δολάρια, η γενναιοδωρία σας θα γίνει γνωστή στον Θεό, που εξουσιάζει καιρούς και χρόνους στις ζωές μας. Στον Κύριό μας που μας δίνει τη χάρη να φανούμε γενναιόδωροι”.

Ετικέτες: