Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων, μετέβη στο Ενοριακόν Ιερόν Παρεκκλήσιον της Αγίας Μαρκέλλης στο Πανόραμα Μεγάρων, το οποίον ανήκει εις τον Ενοριακόν Ιερόν Ναόν Αγίας Παρασκευής – Μεγάρων

, για την τέλεσιν της Ακολουθίας των Εγκαινίων του εν λόγω Ιερού Παρεκκλησίου, καθώς και την τέλεσιν της πρώτης Θείας Λειτουργίας στην Εγκαινιασθείσαν πλέον Αγίαν Τραπέζαν.

Την ευθύνη για τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου είχε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής – Μεγάρων Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Αλέξανδρος Κουργιαλής, με τους Ευλαβεστάτους συνεφημερίους του καθώς και με εκλεκτούς Συνεργάτες του.

Πρό του «Δι’ ευχών…», της Θείας Λειτουργίας οφειλετικώς ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τέλεσε Επιμνημόσυνον δέησιν διά την μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: