Την Πέμπτη 18η Ιανουαρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Ελλογιμ. κ. Οδυσσέα Ζώρα, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, μετέβη στην έδρα του Πανεπιστημίου μας, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, όπου τέλεσε τον Αγιασμό για τα Εγκαίνια της Νέας Αίθουσας Συνεδριάσεων της Συγκλήτου. Επίσης, ο Επίσκοπός μας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Πανεπιστημίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μίνως Αλεφαντινός, Κοσμήτορες, Πρόεδροι Τμημάτων, Διδακτικό Προσωπικό και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος ευχαρίστησε θερμά τον Πρύτανη κ. Ζώρα, τον Αντιπρύτανη κ. Σπανουδάκη και το σύνολο του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Κρήτης τόσο για την πρόσκληση στα Εγκαίνια όσο και για την γενικώτερη αγαστή συνεργασία τους με την Τοπική μας Εκκλησία σε σημαντικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: