Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 | 0:24

Εγκαίνια Μουσείου του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου – Η εξομολόγηση του Μητροπολίτη Γλυφάδας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με κάθε λαμπρότητα κι επισημότητα τελέσθηκαν τα εγκαίνια του Μουσείου που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από τον νεοανεγερθέντα ναό του Αγίου Λουκά επισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Την τελετή του Αγιασμού έκανε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος ,ενώ παραβρέθηκαν κι οι Μητροπολίτες Σπάρτης Ευστάθιος, Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων, Μουάνζα Τανζανίας Ιερώνυμος, Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης Εφραίμ, Άρτης Καλλίνικος και Αργολίδος Νεκτάριος.

Μετά το πέρας του αγιασμού ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό θαυμαστό γεγονός που του έτυχε κατά την πολύωρη εγχείρηση που είχε υποβληθεί πριν από καιρό στο Ωνάσειο νοσοκομείο, όταν ο Άγιος Λουκάς του εμφανίστηκε και του είπε ότι θα επανέλθει και πάλι στα ποιμαντικά του καθήκοντα μετά την επέμβαση.

Ευχαριστίες προς όλους του Μητροπολίτες καθώς τους Ιερείς και όλο το κόσμο που παραβρέθηκε στον εσπερινό απεύθυνε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριο. Ακολούθησε ξενάγηση στο Μουσείο από τον Μητροπολίτη Αργολίδος .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ