Το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος κάλεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να μιλήσει σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Ο Πατριάρχης, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τον πόνο και την ασθένεια από τα οποία «ουδείς των απογόνων του Αδάμ άγευστος».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας και ο διευθυντής του Νοσοκομείου κ. Βασίλης Παππάς. Η οικογένεια Παπαγεωργίου δώρισε στον Οικουμενικό Πατριάρχη μια εικόνα των Αγίων Αναργύρων.

Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, για να τιμήσει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει έκθεση με θέμα «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, τέχνη – πίστη – θεραπεία», της οποίας τα εγκαίνια τέλεσε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος μετά την εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Φωτορεπορτάζ: Ζάχος Καρεκλάς

Η Σοφία Καρεκλά έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ. Εργάζεται σε τηλεοπτικά κι έντυπα Μέσα, από το 2006.

Ετικέτες: