Σε μια σημαντική προσφορά νοσοκομειακού υλικού προς το Γενικό νοσοκομείο Σερρών προχώρησε η οικεία μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης.

Η μητρόπολη Σερρών δώρισε στο νοσοκομείο της πόλης 20 νοσοκομειακές στολές, 80 στολές μιας χρήσεως, προστατευτικά γυαλιά ασφαλείας καθώς και οξύμετρα, προκειμένου να καλυφθούν οι – αυξημένες αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας – ανάγκες του νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, κ. Νικόλαος Φαρμάκης, ευχαρίστησε θερμά προσωπικά τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, γι’ αυτή την άμεση και συγκινητική κινητοποίηση ανθρωπιάς και αγάπης της Εκκλησίας των Σερρών.

Από την πλευρά του ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Θεολόγος, ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου Σερρών επ’ ωφελεία του λαού μας. Επίσης διεβεβαίωσε τον κ. Διοικητή για την ολόθερμη προσευχή του και την βαθειά του εκτίμηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί συνολικώς το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών και μάλιστα κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να τους ενισχύει και να τους σκεπάζει στο υψηλό τους έργο. Ευχήθηκε δε, πολλοί συμπολίτες μας και μάλιστα από εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα, να συνδράμουν κατά δύναμιν στην σπουδαία προσπάθεια που γίνεται και στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για την αντιμετώπιση της παρούσας δύσκολης συγκυρίας λόγω της πανδημίας.

Κείμενα από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info.