Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 13:13

Δημητριάδος: «Απορώ πώς είναι δυνατόν να μεγαλώσουν παιδιά, χωρίς τη λέξη μητέρα»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τη δίκη του θέση εξέφρασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος σχετικά με πρόσφατα γεγονότα αλλά και ενόψει κρίσιμων αποφάσεων, που πρόκειται να ληφθούν στην Ελληνική Βουλή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Απορώ, τούτες τις μέρες, πώς σκέπτονται κάποιοι, ότι είναι δυνατόν να μεγαλώσουν παιδιά, που θα στερηθούν την λέξη και το πρόσωπο της μητέρας. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να νομοθετήσει ότι ένα παιδί θα μεγαλώσει χωρίς μάνα, όταν όλοι ξέρουμε τί σημαίνει μάνα στη ζωή μας. Αυτό ξεπερνά την λογική μου!

Ο κ. Ιγνάτιος που τέλεσε τα θυρανοίξια του νεόδμητου ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Ειρήνης και Αρτεμίου, που βρίσκεται στο προαύλιο του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, τόνισε πως «Καλός ο εκσυγχρονισμός και οι μοντέρνες ιδέες, αλλά κάπου χρειάζεται ένα όριο. Κι αν εμείς δεν μπορούμε να βάλουμε τα όρια, θα τα βάλει Άλλος και θα είναι πολύ σκληρά, αλλά δίκαια».

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στην ανέγερση του Παρεκκλησίου και ευχήθηκε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. καλή επιτυχία στο πολύμοχθο έργο τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ