Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 0:44

Γ. Κατσιαντώνης για τις δηλώσεις Βούτση: «Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Να «μετανοήσει» και να «αποδεχθεί το λάθος του» καλεί τον πρόεδρο της βουλής ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, κ. Γιώργος Κατσιαντώνης.

«Οι “εμπρηστικές” δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής περί….”Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας” σε μια χώρα που στηρίζεται στην πίστη της, και έχυσε αίμα για αυτή…. στους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοι μας, προκαλεί τουλάχιστον αηδία στον ελληνικό λαό, και έκδηλο κίνδυνο για το που οδεύει αυτή η χώρα μετά την παράλογη αποκάλυψη του “άπιστου Θωμά” – που αποτελεί τον τρίτο στην τάξη πολιτειακό παράγοντα- περί μη αναγνώρισης του τρίπτυχου της ελληνικής ιστορίας και της καρδιάς μας, “Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”» σημείωσε ο βουλευτής.

Απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Κατσιαντώνης το λέει πως «Καταργήσατε τα πάντα στην Ελλάδα κ. Βούτση εσείς και η κυβέρνηση σας, πάτε τώρα να καταργήσετε και την θρησκεία μας; Που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ελληνικό λαό; Με τη ψυχή του; Με την ελπίδα του; Θα σας στεναχωρήσω αλλά αυτό δε θα το καταφέρετε! Και ξέρετε γιατί; Ο Έλληνας μπορεί να πιστεύετε ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου, μπορεί να αντέχει να νιώθει καθημερινά στο «πετσί» του τα “δεσμά σας”… η πίστη του όμως είναι η “ασπίδα” του σε όλους τους “κεραυνούς” που του στέλνετε για να αφανίσετε αυτή τη χώρα».

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερη σκληρή δήλωση του, ο βουλευτής Λάρισας σημειώνει προς τον κ. Βούτση πως «Και η “ασπίδα” αυτή είναι “ατσάλινη” εδώ και αιώνες… σύμμαχος στις μάχες των προγόνων μας… που μετά τις δηλώσεις σας “τρίζουν τα κόκκαλα τους”.

Βρισκόμαστε Παραμονή Δεκαπενταύγουστου… γιορτή της Παναγίας… Μετανοήστε κ. Πρόεδρε της Βουλής και αποδεχτείτε το λάθος σας…. Άλλωστε βλέπετε ότι ακόμη και οι σύμμαχοι σας στην κυβέρνηση …γυρίζουν εναντίον σας μετά το παραλήρημα σας…. Μετανοήστε και ασχοληθείτε επιτέλους με τα προβλήματα του κόσμου που “πνίγεται από τη θηλιά” σας καθημερινά….».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ