Εκατοντάδες άντρες και γυναίκες, ακόμη και μικρά παιδιά, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών και του Κέντρου απεξάρτησης ΠΕ Γρεβενών «Ορίζοντες» στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Υπαίθριο Θέατρο Καστράκι Γρεβενών.

Η Συναυλία που έγινε την Παρασκευή 26 Ιουνίου, Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών, (και ημέρα της ονομαστικής εορτής του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ), ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους που «γέμισαν» το θέατρο και έσπευσαν να ευχηθούν στον Μητροπολίτη μας «μακροημέρευση».

Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «ποίμνιό του» αναφέροντας στην κάμερα του Star-fm.gr: «Δεν είδατε ακόμη τίποτα». Ξεκίνησε λέγοντας «ευχαριστώ τον Θεό που με έφερε στα Γρεβενά».

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία της Μελίνας Κανά, «πνευματικό παιδί» του Μητροπολίτη Γρεβενών.

Τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή ερμήνευσαν μοναδικά ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και οι: Στέλλα Παπαλάμπρου, Κωνσταντίνα Τεντόγλου, Νίκος Ματθαίου, Μανώλης Χατζημανώλης, με την συμμετοχή της Χορωδίας: Ορχήστρα Νέων ο «Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος» Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του Χρυσόστομου Σταμούλη.

ΠΗΓΗ: star-fm.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: