Σπουδαία συμπεράσματα έβγαλε η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/05), στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβένων με θέμα “Απο τη ζωή και για τη ζωή των Νέων”.

Ήταν μία συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, του Δήμου Γρεβενών, της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών και της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών .

Μίλησαν, από τον τομέα της Εκπαίδευσης, η Έφη Ζιώγα, της Δικαιοσύνης η Άρτεμις Καραθάνου, της Ιατρικής η Δέσποινα Τζηρά, της Ψυχολογίας η Μαρία Κατσαρού και της Εκκλησίας η Κατερίνα Ζιώγα.

Συντόνισε ο εκπαιδευτικός και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών Στέργιος Πουρνάρας.

Στην ημερίδα, παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Γρεβενών Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Πέτρου και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κκ Δαβίδ. «Ο Ν. Γρεβενών είναι ο 2ος στην Ελλάδα Νομός με τα μεγαλύτερα ποσοστά παιδικού αλκοολισμού», ανέφερε ο Μητροπολίτης και ζήτησε από τους μεγάλους να είναι κοντά στα παιδιά τους.

ΠΗΓΗ: star-fm.gr

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία αυτή είναι επιλογές από το διαδίκτυο. Εαν κάποιος από τους συντάκτες τους δεν επιθυμεί την φιλοξενία τους από το "Ορθοδοξια.info" μπορεί να το ζητήσει γράφοντας στο news@orthodoxia.info Η αναδημοσίευση στις σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή των όσων αναφέρονται στα κείμενα από την πλευρά του orthodoxia.info

Ετικέτες: