Ελλάδα

Βράβευση επιτυχόντων μαθητών από την Μητρόπολη Παροναξίας

ε μία όμορφη και γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ, ο Δήμος Πάρου και η Μητρόπολη Παροναξίας βράβευσαν τους μαθητές που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2017 και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ατμόσφαιρα ζεστή, συγκινητική, με πρόσωπα λαμπερά, με γονείς και συγγενείς να καμαρώνουν.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια συμβολική επιβράβευση των παιδιών, που έδωσαν με επιτυχία τον αγώνα της γνώσης, κατακτώντας ένα σημαντικό βήμα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Πάρου, την Μητρόπολη Παροναξίας, τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. Της εκδήλωσης προηγήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. κ. Καλλίνικου και παρουσία πλήθους ιερέων.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος καλωσόρισε και συνεχάρη τις νέες, τους νέους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Κάθε χρονιά διαφορετικά πρόσωπα εισέρχονται σε έναν νέο ελπιδοφόρο κύκλο ζωής, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του νησιού μας. Εύχομαι σε όλους καλή ακαδημαϊκή πορεία και καλή δύναμη».

Πηγή: koinignomi.gr

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Παροναξίας: «Κάποιοι ειδήμονες απεφάνθησαν να μην προβάλλονται οι Άγιοι στα σχολεία»

Αναστάσιος Βόπης

Mε τιμές γιόρτασαν την Παναγία τη Χρυσοπολίτισσα στη Νάξο

Σπύρος Παπαγεωργίου

Μητρόπολη Παροναξίας: «Απορρίψτε την απαράδεκτη αυτή πρόταση συμφωνίας»

Ι.Μ. Παροναξίας

Η Χορωδία «Νάξιοι Μελιστές» στην εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεως Παροναξίας

Αναδημοσίευση

Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Χόντος (+ 17 Μαΐου 1998)

Ι.Μ. Παροναξίας

Η Μητρόπολη Παροναξίας τίμησε τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Διαμαντίδη

Αναδημοσίευση