Ελλάδα

Βράβευση αριστούχων της Ιατρικής και νεοεισαχθέντων φοιτητών στο Χαζίρειο Πολιτιστικό Κέντρο

Την σκληρή δουλειά και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς είδαν να αναγνωρίζονται οι αριστεύσαντες φοιτητές ιατρικής από τα Χανιά που βραβεύτηκαν χθες από το Χαζίρειο Πολιτιστικό Κέντρο στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Αγ. Μαρίνα. Οι νέοι επιστήμονες πέρα από την ηθική ικανοποίηση που αισθάνθηκαν παρέλαβαν από το Ίδρυμα και χρηματικό ποσό, προκειμένου να βοηθηθούν στη συνέχιση των σπουδών τους.

Την όμορφη τελετή απονομής χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός και Πρόεδρος του Ιδρύματος Γεωργίου Νικολάου Χαζίρη, συγχαίροντας τους νέους επιστήμονες ευχόμενος να συνεχίσουν με τις σπουδές τους το δύσκολο και ευλογημένο έργο του ιατρού.

Ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Αντιπρόεδρος του Χαζίρειου Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Μαρίνας Πρωτ. Γιώργος Περάκης μίλησε και εκείνος με συγκίνηση για την εκδήλωση και τη σημασία που έχει να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες των νέων ανθρώπων.

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης τιμήθηκαν επίσης οι φοιτητές από την Αγία Μαρίνα που πέρασαν σε κάποια σχολή κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017.

Να σημειωθεί τέλος ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της 6ης Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, ο Εφημέριος της Ενορίας Γαλατά Πρωτ. Ελευθέριος Βομβολάκης, πλήθος κόσμου καθώς ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, και εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Υποδοχή της εικόνας της Παναγίας του Κύκκου στα Χανιά

Η αγάπη του κόσμου συγκέντρωσε 13.000€ για ένα 8χρονο παιδί

Αναδημοσίευση

Χιλιάδες πιστοί στο Σηρικάρι Κισάμου για τον Όσιο Νικηφόρο

Αναδημοσίευση

Λαοθάλασσα πιστών στη Χαλέπα για την Αγία Μαρία τη Μαγδαληνή

Με τιμές υποδέχθηκαν στα Χανιά το χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής

Αναδημοσίευση

Η Κυριακή των Βαΐων στη Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου